Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ(επέκταση της Ξερόλακκας για άλλα 2,5- 5)


Μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής και του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Β. Λοτσάρη αποφασίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο με ψήφους 15 υπέρ και 12 κατά(απουσίαζαν 13), η επέκταση της Ξερόλακκας για άλλα 2,5- 5 χρόνια, όπως είπε ο ίδιος. 

Αγαπητοί γείτονες,  .....


...
Το δημοτικό συμβούλιο είχε αποφασίσει το Φεβρουάριο του 2011 να κλείσει η Ξερόλακκα λόγω επικινδυνότητας και σοβαρών προβλημάτων στην υγεία των κατοίκων και των εργαζομένων, αλλά ο κ. Δημαράς δεν υλοποίησε την απόφαση όπως, δεν τήρησε και τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και κορόιδεψε όλη την περιοχή .

 ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΛΑΚΚΑ 1/1/11

Πέρασαν 3 χρόνια και συνεχίζει να την λειτουργεί μολύνοντας και καταστρέφοντας την περιοχή μας .Τώρα σχεδιάζει την επέκταση ή όπως γράφει η μελέτη « αύξηση της βιωσιμότητας του ΧΥΤΑ» 

Αγαπητοί συμπολίτες ,
Η όποια επέκταση του σκουπιδότοπου σημαίνει και παραβίαση του χρονοδιαγράμματος λειτουργίας , παραβίαση των περιβαλλοντικών όρων και συνέχιση της καταστροφικής και επικίνδυνης μόλυνσης. Μάλιστα, η πρόταση αναφέρει τη δημιουργία τοίχου 12 μέτρων ύψους, θα σηκώσουν 4 όροφη πολυκατοικία ,με κόστος 1.500.000 ευρώ. Θέλουν να πάρουν τα χρήματα από κωδικό που αναφέρεται σε έργα αποκατάστασης ΧΑΔΑ , δηλαδή χωματερών , από πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Όμως , αυτό σημαίνει ότι σε οποιονδήποτε έλεγχο από την Ευρώπη θα επιβληθεί τσουχτερό πρόστιμο που θα πληρώσουμε και πάλι εμείς.

Αγαπητοί συμπολίτες,
Πρέπει να τους σταματήσουμε!
Όλοι μαζί να αγωνιστούμε όπως και τα προηγούμενα χρόνια !

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
« Η ΠΡΟΟΔΟΣ»
Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Νικόλαος Σαρρής                           Νικόλαος Δημόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου